Tuesday, October 28, 2008

Raya Sakan

Lepak dlm kete..Ni kat umah atok..nak tido la..

Open house..

Singgah Giant Bt Caves sebelum gi umah atok

Open house kat Kota Warisan

Wah wah wah...hujung minggu nie Adam buzy betui la...
Hari Sabtu abah bawak gi Putrajaya...mama nie sibuk pulak nak jumpe member lame. Abis borak-borak Adam gi Alamanda pulak, jalan-jalan aje..tak beli ape pun.

Ahad, ade open house kat depan umah ni ha..UMNO Bahagian Sepang yang buat. Macam-macam ada...tapi mama cakap satu makanan pun tak sodap. Adam lak amik kesempatan beratur amik duit raye..hehe dapat la RM5.

Lepas tu terus ke Putrajaya, umah klien abah kat presint 11. Kat sini menu nasi kerabu, laksam, kek coklat, mee goreng. Tambah la lagi duit raye..hehe Selesai kat sane, kami semua ke Gombak, umah atok. Tido sane semalaman.

Esoknye plak, gi umah Tok Nchu kat Taman Sahabat, Batu Caves. Kirenye dekat la dengan umah atok. Ikut Cik Ina mase tu sebab abah tak tau jalan. Tok Nchu buat open house sempena Depavali..hehe Adam jumpe Wan Long, MakYang..ramai la lagi kalu nak list kat sini.

Dah kenyang makan kat umah Tok Nchu (macam la Adam makan) gi umah Pakcik Karim plak kat Sri Putramas 2. Aduyai...penat tul Adam. Jalan sakan, dapat tido pun sekejap2 aje dalam kete..tak puas. Sampai aje umah malam tu Adam pun pengsan sampai pagi.hehe

3 comments:

idatazira on October 29, 2008 at 1:53 PM said...

pengsan sampai pagi sbb terlalu enak ditidurkan oleh makyang nya.
[ehem..];p

adamafnan on October 31, 2008 at 5:55 PM said...

ahahahahaha
nak golak bosa la baco stetmen tu..kui kui kui :-P

runescape on November 3, 2008 at 4:17 PM said...
This comment has been removed by a blog administrator.
 

Muhammad Adam Afnan Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template