Wednesday, November 26, 2008

Carl's Jr gak




Wakakaka..hohohoho
Adam dah rase dah bege carl's jr ni. Abah & Mama ode double western bacon cheesebege. Sedap..pattynye very juicy. Hrmm..tapi tak boleh makan selalu kate abah. Kopak duit beb..beli 2 set tu dekat RM50 gak!!!

Dalam Midvalley tu mama gune RS tuk dukung Adam. Syok aje dok dalam tu. Orang plak asik nengok aje. Apalah dorg nie..jeles la tu..huhu

Malas la nak tulis lagi..cukup aje lah..gpun dah sampai dah hajat..just nak gtau dah mkn carl's jr tu..hehe

2 comments:

idatazira on November 27, 2008 at 9:27 PM said...

kan dah cakap,,memang best pon

adamafnan on November 28, 2008 at 8:38 AM said...

konyang boto mkn..

 

Muhammad Adam Afnan Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template