Sunday, December 21, 2008

Makan @ Kunang Kunang

Semalam Adam gi Gombak, umah atok. Sampai sane dalam kol 5 ptg. Bile sampai kak Balqis & Irfan lum sampai lagi so Adam main la sensorang, kenkadang gi skodeng pak uda lam bilik tu. Bile kak Balqis & Irfan datang, fuhhhh Adam main dengan riang gembira...macam nak buli kak Balqis pun ade gak.hehe

Malam tu kami semua ke storen Kunang-kunang yang dimaksudkan. Storen nie sebelah dengan Shell jalan MRR2. Senang sangat la kalu nak pegi sane.

Storen ni ade macam-macam makanan. Local food ade, western pun ade. Harge pun bole kire agak mahal la. Lifeband pun ade..tapi nyanyi takdo la sedap sangat pun sorenye..kih kih kih.

Kitorang seme makan kat sini sebab maksu Hana dah nak gi blaja kat Uitm Machang. Minggu depan nak daftar.

Perut dah kenyang, kami pun berangkat la nak balik. Time nak kuar dari storen ni mama pasan ae satu makcik baju ijau dukung baby. Baju baby tu same plak ngan baju Adam. Ade gak yang kompius, dorang kompius apsal lak makcik ni dukung Adam.hehe Boleh lak gelak-gelak kat sane, siap bertegur sape ngan makcik baju ijau tu. Korang pun mesti tak caye yang name baby tu pun Adam.hahahaha

After that, kami pun balik la umah. Sampai umah, pakngah ade...ngah surf tenet. Adam lak, main sekejap pastu tido sampai pagi. Pastu terpaksa diangkut gak ke paso pagi tadi.

(gambo sekejap lai la upload)

2 comments:

idatazira on December 21, 2008 at 9:08 PM said...

xamik gmba adam yg lg 1 tu?

adamafnan on December 22, 2008 at 8:23 AM said...

x..gebon sampai lupo
:-(

 

Muhammad Adam Afnan Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template