Saturday, March 28, 2009

Iklan

Sekarang Adam makin suke nengok iklan dalam tv. Kalu dia tgk iklan/citer yang dia suke, dia akan menari2 (kalu tgh berdiri sambil menyandarkan badannye kat kusyen), kalu tgh duduk nnt dia tepuk2 tgn sambil gelak2. Comel aje tgk dia khusyuk tgk tv.

Nak tau iklan ape yang Adam suke?

1. Iklan DIGI yang itik kene angkat tu. Mebe sebab binatang tu itik & ade bunyi "quek" tu yang menarik perhatian dia.

2. Iklan biskut JACOB'S yang ade sorang pompuan citer psl ayah dia slalu beli biskut tu. Mama Adam macam xpaham sgt la apsal Adam suke iklan nie. Agaknye Adam tgk seolah2 pompuan tu sedang berkomunikasi dgn dia agaknye.

3. Iklan SILKY GIRL. Alaaa...yang pompuan ramai2 tergelak2 tu. Yang ni laaaagi la mama xpaham. Adam suke tgk pompuan cantik kots?hehehe

4. Iklan sempu rambut CLEAR yang model name nicole tu. Aduyai anakku..parah nie

5. Iklan DEQUADIN yang abang Gerak Khas "cepat cepat cepaaatttt". Dia memang gelak besar part sore itik abang gerak khas tu.

Itu saja untuk kali ni. Jumpe lagi..daaa

0 comments:

 

Muhammad Adam Afnan Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template