Sunday, May 10, 2009

~ Lemari Oh Almari ~

Apo nih?




Nie almari Adam. Dah setahun baru Adam ade almari. Sebelum nie baju2 Adam mama letak dlm storage box aje. Tapi Adam makin nakal. Dah pandai bukak tutup box tu & kuarkan baju satu per satu. Nak tak nak kene jugak la beli.

Dua tiga ari sblm beli nie abah survey kat carrefour. Pastu tgk2 kat website giant tgh buat offer yang jenis mcm nie. Mama pun berkenan jugak yang ini compare yang warne cokelet kayu tu.

Mase nie abah tgh berpeluh2 memasang almari nie. Adam lak nyibuk amik skru la..hape la..

Abah ade ckp kat mama, "Nnt Adam dah besar dia pandai sembunyi dlm almari dia". Tgk2 after abah tegakkan almari nie nak pasang pintunye Adam dengan rasminye duduk lam almari dia tanpe disuro.hehe


Klakar plak rasenye dia asik sgt main kat dlm almari tu. So skang almari dah siap pasang..baju Adam pun mama dah kemaskan separuh. Selebihnye nak tunggu beli hanger..nak gantung. Ingat nak beli tadi kat tesco tapi tak sempat lak sbb tokdedi, nenda ngan maksu Adam nak dtg plak after hntr sepupu mama bertunang.

5 comments:

idatazira on May 10, 2009 at 9:01 PM said...

wohoho.
nasib baek nemang kiut adam lepak dlm almari tuh.
:D

hehehh

nueeunlimited on May 10, 2009 at 9:03 PM said...

sib baik dio x pndai berdiri lagi..kalo x, mesti dio posing ngan berdiri lam tuh.huhu...

adamafnan on May 11, 2009 at 3:04 PM said...

ida,

itu la psl..kuek nyibuk tul nak duduk dlm tu sampai xleh wek kojo

nuee,
dio dah berdiri dah dlm almari tu..tp xsompek amik gmbr

bongek de' villa on May 11, 2009 at 4:45 PM said...

buh tilam kali dlm lemari tuh...
mesti sonang dio nak tdo... =)

adamafnan on May 13, 2009 at 4:50 AM said...

bongek de' villa.
itu la psl..mmg buleh boh tilam lam almari tu

 

Muhammad Adam Afnan Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template