Saturday, July 11, 2009

Ape Pulak Perangai Adam Ni

Adam buat perangai xsenonoh dia lagi. Tadi dlm kol 8 lebe dia terjage..mama kasi nenen pastu dia berdiri kat tepi tingkat (sbb katil dkt ngan tingkap). Adam suke berdiri kat sini sorg2..tgk air plane..tgk org lik solat. Pastu dia yak.. Mama tunggu la kejap kunun kasi can dia yak puas2 rupe2 dia dah tertido balik.

Ayoyo anak mama sorg nih..dia suke mcm nie..dah yak pastu dia tido..elok aje lena. Nak kejut cebok xsampai ati lak so mama biar aje..xsenonoh kan mama? Tapi pas mandi sumer mama buh rash cream johnson N johnson tu takut2 kalu nak ruam plak. Tapi mama tgk ok aje..xde merah2 ruam. Kulit Adam tebal kut..hehe

Petang smlm mama wat kek. Ade assistant baru..sape lagi kalu bkn miki maus mama nih..dia main ngan pemukul mixer tu..siap buat sound lagi..mcm bunyi mixer..sebijik! Pandai lak tu..dia tau bezakan bunyi kapal terbang, kereta, mixer..

Weekend nie..tak tau nak g mane..mama ajak abah g IOI mall..sane dah bukak wing baru..ade butik croc, BO..tak pun nak g mid valley..buhsannye..jom la abah..

1 comments:

idatazira on July 11, 2009 at 2:36 PM said...

eiii adam busuk ah tido.
isk.
nak kek nak kek nak kek

 

Muhammad Adam Afnan Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template