Thursday, September 3, 2009

Dugaan Puasa

Gempar..


Sudah melopong..berderai cermin keta aku..wuuuu





Roadtax kene songlap



Sgt tidak bermoral setan bulan puasa nie..

Keta mama kene pecah..barang2 berharga xde yg diamik..cume roadtax yg valid sampai Julai 2010 tu yg jadi idaman! Yelah..kete sebelah yg paking tu roadtaxnye mati ujung thn nie..

Report polis dah buat..sekadar rujukan & info utk polis kalu2 kes ni jadi lagik..Rasenye bahan bukti; cap jari dah dilap bersih2 sbb ade kesan cermin tu dilap.

Bahaya..jgn org tu klon nombor plat kete udah..sbb nak pakai road tax tu..
Org ni mesti xde wet nak renew roadtax..yelah..nak raye ni org sanggup buat ape aje..

Moga2 si pencuri ni mampos kene langgar lori pastu masuk dlm sungai pastu mayatnye xde prg jumpe..
Atau kalu ajalnye lum sampai..biarlah dia cacat seumo idup..

2 comments:

nueeunlimited on September 5, 2009 at 5:41 AM said...

msti owg dokek2 situ jugak.. kalo x mano dio thu psl kewujudan keto nih. xdo mkno dio nk cek satu2 keto yg parking kek situ ha...
kalo dio cek satu2.. da lamo kantoi... mesti owg situ gak ni...
haru tol la manusia bertopengkan setan bedobah nih!!!!

adamafnan on September 5, 2009 at 6:43 AM said...

kan..
dah lamo gak eh dio usha keto tu..

wuuu..sib baik murah yo tukar comin kek perodua..RM107 shj..

 

Muhammad Adam Afnan Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template