Saturday, October 10, 2009

Dah Pandai Ape?

Skang umo Adam dah 1 thn 5 bulan. Wah wah wah..makin lasak, makin degil..wakakaka

Berjalan dah laju..dah bole lari pun..paling suke main kejar2.."te..ja..te..ja.." tu dia la ckp kalu mcm tu..kunun2 nak kejar org la..hihi Ckp pun boleh la sket2..and dia paham kalu bg arahan "adam, amik enpon mama..bg mama" haaa..nnt dia amik and bg kat mama dia..pandai kan?

Kalu dia kene marah, muka masam, tunduk pastu ngamuk nak cakar muka kite or amik spek. Senang aje nak kasi dia cool down..peluk dia pastu ckp "saaaayang anak mama..meh mama kiss dia"..kiss la byk2 kali..kdg2 baru sekali kiss dia dah cair...hihihi

TAPI, walaupun dia dah faham arahan, dia buat2 xpaham kalau kite kate NO. Sbb..dia sgt degil la..

1 comments:

idatazira on October 10, 2009 at 10:40 AM said...

budak rakyat adam ni.
balikla kampung dam.
dende ado kucing baru

 

Muhammad Adam Afnan Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template