Sunday, December 27, 2009

Update Baru Tentang Adam

Adam ade perkataan baru.."esho" = lets go.. Dia akan apply perkataan nie bile naik kete..kete dah stop, abah dh tarik henbrek..dia pun ckp la.. Selain tu, kalu dia tumpahkan air, kite suh lap dia akan cari kain..tak kire la kain ape pun..asalkan kain kang dia lap la air yg tumpah tu. Kalu dia mkn..mcm buah ker..biskut ker..dah xabis dia akan bg kat kite..kalu kite xnak, kite suh dia buang nnt dia buang dlm bakul sampah..hehe

Smlm mama buatkan Adam cheese cake..Adam mmg suke sgt ngan cheese cake..Aritu dah janji dgn dia nak buatkan cheese cake. Tgh dia khusyuk main2, mama borak2 ngan dia..kate mama nak buat cheese cake, terus benti main.."cheeessh" Adam sebut.

Hamster Adam yg 4 eko tu masih idup lai..walaupun dipicit2 dek Adam nie..penah la jugak 2-3 kali hamster nie terlepas dr cage dia gara2 Adam..sib baik la mama ni cekap bab tangkap2 nie..Kalu abah, kompem hamster dah selamat bebas. Adam panggil hamster "haaaamshe"
 

Muhammad Adam Afnan Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template