Saturday, March 20, 2010

Magik!

Jeng jeng jeng..

berita yang bole dikatakan agak baik

selama nie jarang upload gambar Adam..sbb xleh transfer ke lappy..
kesian..

harini..ntah nape..dgn semangat mama cari semula kabel tipon mama yg terbaru (beli lame dh tp xpenah try kabelnye). Tak penah try sbb dipikirkan bole gune kabel tipon yang lame..

bile gune kabel lame tu asik2 la dia xdetect ade connection..so mcm hampa la bila dah beli tipon baru tp xleh nak upload gambar

harini yg ajaib, jumpe aje kabel baru try..bole la pulak..tu yg best tu..

so terasa mulai mlm ni sampai mlm esok mcm nak amik baaaaanyak2 gambar Adam. Adam skang kalu amik gambar dia buat "peace" ok!

Citer dah basi seminggu..cik Ina Adam dah kawin minggu lepas. Gambar tgk sini yer : CIK INA

0 comments:

 

Muhammad Adam Afnan Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template