Sunday, April 11, 2010

All In One

Wallawei..apakah bende kaler biru itu? Hihi..ini mebe hadiah hari lahir Adam yg ke 2 bulan depan. Advance betul abah beli hadiah..


Batcar tidak dilupekan ;)

Jauh benar mencari tricycle..sampai tesco Mutiara Damansara. Sebab kami ikut abah g jumpe orang. Alang2 g la sane sekali.
Singgah the curve, mama try makan blackpepper beef paratha dari hotandroll. Not bad la rase. Bole beli lagi nnt..
**

Jumaat baru2 ni kami balik sekejap ke kampung mama sebab nak g amik saman2 yang dibuat oleh orang yang sangat2 tidak bertanggungjawab. Ko tunggu la nnt..harap2 lepas ni kene la tangkap! Disebabkan sekejap sgt kat kampung, Adam menangis2 mase balik sebab dia belum nak balik lagi. Kesian..tak puas lagi main.
Sampaikan esoknya dia termimpi2 atok!
**
Adam yang suke main bedak. Habis setabung bedak mama..
**


Ini baby hamster Adam. Ade 5 ekor sumer. Dah dekat 3 minggu dah. Dah pandai makan sendiri.

2 comments:

dongmei pan on June 9, 2015 at 3:54 PM said...


Nice, i really like it.if you also like our site please follow: http://www.robesdemariee2013.com/

Dewi Aja on November 9, 2015 at 4:24 PM said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

 

Muhammad Adam Afnan Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template