Friday, December 26, 2008

Adam ok?

Lately mama perasan bile Adam tukar pempes ade kaler mcm oren2 kat pempes tu. Risau gak la mama. Teringat mase Adam kat spital Tampin dulu pun penah jadi mcm ni. Tapi lepas air kencing Adam di test alhamdulillah Adam tak ape2.

So tadi pg Abah bawak Adam gi klinik Salak. Klinik yang bese Adam check up, tapi kali ni gi klinik pesakit luar. Sebab Dr pun xtau ape punca kencing Adam kaler gitu so Dr suh balik, tadah air kencing Adam. Bile dah dapat nnt bawak ke makmal klinik utk diuji.

Lepas sampai umah, mama cepat2 pasangkan benda tu kat "tuuuu" Adam. Gambar xde yer..nnt blog ni jd 68SX plak! Tak lame lepas tu tgk2 Adam dah pun kencing. So pas mkn tgh ari, pegi la balik ke klinik tu. Pastu orang makmal tu cakap air kencing Adam normal..takde ape2..mebe air kencingnye terlalu pekat.

Haaa..tu la Adam..mama bg Adam mkn Adam taknak. Air kosong pun taknak..td mama lenyekkan japanese sweet potato Adam xmo mkn..buatkan sos epal ijau pun xmkn. Tapi kalu mama or abah suap nasik dari pinggan yang mama or abah mkn, xboh ape2 mkn plak tu..hadoyai..nak mkn cam org bosa ko?

Sok Adam nak g PD..kawan mama yang name Sarah Bon nak kawen..bestnye..leh jenjln..yey yey

1 comments:

idatazira on December 27, 2008 at 8:33 AM said...

adam nak mkn cm org melayu lahh
xnak mkn cm omputih

 

Muhammad Adam Afnan Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template