Friday, April 24, 2009

Mainan Baru

Adam ade mainan baru..yea yea..!!!

Kapal terbang..sebab Adam suke kapal terbang. Duduk pun dekat2 dgn KLIA so memang tetiap ari dia akan pandang keluar nak tgk kapal terbang. Kalu dia dengar bunyi kapal terbang dia akan terexcited & buat2 bunyi kapal terbang same. Mase abah tgk internet pun dia akan menyibuk so abah akan bukak youtube tgk kapal terbang..memang dia sgt suke.
Robot ni abah beli sebab ntah..abah yang minat kot..kikiki Meh layan video robot nie.
Mintak mahap yer..anda semua terpaksa menyengetkan kepale nak tgk video ni..

video
(Cik Ina, buat an Adam satu robot buleh? besday present..hehe)

Lagi mainan ialah pelampung. Lame dah cari pelampung cenggini..so jumpe lak yang ini..murah pun murah..RM10. Abah nak amik 2 tapi mama cakap tak perlu..beli bende lain la plak..pelampung sampai 2 buat ape..hehe
Dan selingan, sweater baru tuk Adam. Abah yang berkenan ngan sweater nie so beli la..
Barang mainan ni beli kat Chow Kit Road..murah..sebab pegi sane abah saje2 nak tgk kedai borong2 barang made in China..boleh jual..kikiki

0 comments:

 

Muhammad Adam Afnan Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template