Tuesday, May 19, 2009

Citer Ape Minggu Ni?

Selamat-selamat semua..

Urghhh..mama sgt malas mahu update blog ini. Lagipun takde citer sgt pun..kalu g jalan2 ade la citer.hehe Skang pun sibuk sket..insyaAllah ade pojek baru..weee

Adam dah setahun ni dia sgt suuuke tiru ape yg kite buat. & dah pandai angkat tgn bile kite sebut "adam afnan, raise ur hand"..cepat aje dia angkat tgn..dua2 sekali dia angkat. Lagi dia suke main rambut mama & abah..ala2 urut kepala gitu..hehe & dia tau "fan". Nmpk gambar "fan" dlm pemplet kot memot dia pun tunjuk siling.hehe

Tapi yang tak best..Adam sangat xmahu makan. Puas mama masak memacam nak bg dia mkn..paling banyak dia mkn dlm 5 suap aje..risau la mama..nmpk badan Adam pun makin susut.. :-(

Minggu lepas makyang Adam datang..Adam suuuke sgt ade org dtg. Sampai makyang xleh tido. Adam ketuk bilik makyang..hehe Padan muke makyang kan?

Semalam (Isnin) plak tok dedi, nenda & maksu datang anta makyang ke sini. Makyang nak li cekelet kat Langkawi..weee.. Seperti biasa Adam buli makyang xkasi dia tido awal.HAHAHAHA

Urghhh..lambatnye minggu depan..hopefully dapat g PONEY. Sebab kat Shah Alam aritu xdapat li suar Adam. Tapi rasenye ujung minggu ni Adam akan balik ke umah noyang di JB. Dah lame tak balik sane. Noyang asik tanye aje Adam..

0 comments:

 

Muhammad Adam Afnan Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template