Saturday, May 30, 2009

PONEY Warehouse Sale..uhukkk!!

Adam dah g baru2 nie kat South City Plaza. Mama plan nak cari suar untuk Adam. Dan kalu ade leh cari baju untuk pakai kat umah juga baju tido. Sebab mase kat SACC dulu dapat 1 pasang baju tido long sleeve yg sgt lembut kainnye..

Sampai sane dah petang..time orang nak balik kije. Ramai jugak ler orang time sampai tu. Sungguh teruk rasenye nak cari baju kali nih. Kalu kat SACC tu baju2 elok aje tersusun lagi. Lagipun dia asingkan 0-12months, 12-24months. Tapi kali nie tak! Dia longgok sekali 0-24months cume asingkan girl & boy. Pastu 1-7 years sekali. Amik ko..camne nak pilih.

So mama pun pasang strategi. Pilih memang la pilih tapi pilih dekat2 dgn amoi2 yang sedang letak tag harga untuk baju2 yang baru kuar dari plastik. Sambil2 pilih tu mama jeling2 la tgk kat amoi tu..pastu nmpk ler saiz 1-2 so terus mintak kat amoi tu..hehe Lagi satu strategi mama, mama follow amoi yang nak letak baju2 yang dah letak tag harge tu..so bile dia dah letak aje baju tu cepat2 mama pilih untuk Adam.haha

Untuk kali nie mama hanye dapat suar panjang untuk Adam 3helai..tapi bukan brand PONEY..but RENEW. Pastu ade t-shirt & 1 kemeja. Ade 1 t-shirt Adam tu mama beli sama ngan present nak kasi kat pak ngah Adib..hehe mcm kembar gitu. Untuk makyong pun ade..gaun..ntah muat ntah tak sbb saiz 7-9!

Berita tak baik untuk mama..hari ni baru dapat tau ade HYTEX plak..mongok tul..dah la tetibe aje..kalu tau xde la nak beli byk2 kat PONEY aritu..rasenye mcm taknak g aje..tp bj tido Adam sumer dah senteng2.. :-(

*****

Gambar baju lom buleh nak amik sbb enpon mama hntr repair..xbuleh nak charge plak. Janji ngan cine tu patut leh amik mlm td..g kedai dia ckp mlm nie plak..bodo!

0 comments:

 

Muhammad Adam Afnan Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template