Tuesday, June 2, 2009

Ahad Yang Penat

Esok umo Adam 1 thn 1bulan. Ohhh..kejap aje..mcm smlm baru Adam tiup lilin epy besday..

Ahad:

Adam g umah org kawen kat Tmn Melawati. Lebih tepat kat SMK Tmn Melawati 2. Ini sepupu nenda punye anak kawen. Dia plak pengusaha kantin sekolah..wat la majlis kat kantin. Sgt best la sbb mama pun xpenah g wedding kat kantin. Senang dapat meja nak mkn. Lauk pun bole tahan sedap. Sambil2 mkn tu tetiba loceng lak bunyik..so kene cepat2 abiskan nasik sbb nak masuk kelas..hehe

Kat sane Adam dapat jumpe tok dedi, nenda, makcik2 & pakcik Adam & toklong & wanlong same. Sungguh jobo nenda ade Adam..hehe

Dah kenyang kami singgah umah atok kat Pinggiran Bt Caves. Sbb maksu nak beli laptop..soh abah tgk2 & pilihkan yg bagus2. Kak Qish pun ikut sekali. Lame la sgt kat kedai HP kat Low Yatt tu..ntah hape2..sampai mama bukak bekal "vending machine" bergerak berkali2 kat kedai tu. Sib baik kak Qish ade..xde la Adam boring sebab leh main ngan kak Qish. Siap ciner tu tanye dorg nie adik beradik ker?haha

Dah siap2 install ape2 yang patut..maksu dapat lah laptop HP yg rege lebih kuang RM250 (+ RM175 printer). Sampai umah atok kami mkn kek plak sempena besday pak uda yang ke ? (bape pak uda?)

Pastu Adam pun balik umah. Sampai umah lebih kuang 11pm. Pastu Adam main2 sebab dah puas tido lam keta.

*****

Walaupun dari umah atok kat Gombak dah dekat2 ke Hytex tp xgi sbb orang kate xbest. Mama pun xeksaited sgt nak ke sane. Orang ckp j xbyk..pastu asik2 bj pooh aje..lgpun dia buat kecik..tak mcm warehouse sale yg selalu dorg buat.

Ohh..cepat la anakku warehouse sale..jugak mydear.. :P

*****

Gambar masih tak berjaya amik sbb enpon masih lum repair..cine boto tu..ngoks..
Kang nak hntr kat kedai India ni plak

(Kalu ade ape2 sms abah yer..)

1 comments:

idatazira on June 3, 2009 at 5:43 PM said...

adam pon eksyen gak.
hehehh.

 

Muhammad Adam Afnan Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template