Sunday, June 14, 2009

Pool Baru

Lufer la nak citer barang baru Adam. Haritu mase kat JB g jayen Southern City. Jayen nie dekat aje dgn umah noyang..jln kaki pun buleh.hoho

Mase jalan2 kat sane abah teringin lak nak beli pool untuk Adam. So amik la..kecik aje pun..jadilah untuk Adam sorang.

Cube teka dlm pool tu isi ape? Air? Salah..huhu..sebab takde tempat nak main air..so xleh letak air. Pool nie abah dah pam then letak kat hall. Huh..penuh dah hall..nnt org datang dah takde tmpt nak duduk..duduk la dlm pool..yer..

Dalam pool tu plak ade tilam..bantal..& mainan Adam. Tapi sekejap2 aje dia nak main dlm tu..kang dgr mama ketuk lesung batu mulela kelamkabut nak kuar. Cantik tau pool Adam..kaler biru pastu ade gambar hippo, gajah, kucing, burung, rerama..Sape nak main meh la dtg sini.

Tapi nnt kalu tok dedi dah beli tilam angin leh ler bwk pool ni blk..sbb abah dah surrender dah nak pam gune pam 5hengget tu..heheHide all

Gambar nnt kite update yer..mama nye SE K618i lum hntr repair..almaklum la..dpt tipon baru..hoho

4 comments:

Rifqy Hady on June 15, 2009 at 9:01 AM said...
This comment has been removed by the author.
Rifqy Hady on June 15, 2009 at 9:02 AM said...

waa nnt Riff dtg umah leh la tumpang maen dlm pool Adam yea.. ibu minat nak beli pool besar gedabak tp bukan tuk isik air 2 yg cam tempat tuk main2 ,tak tau pe name die,rege dlm 99++ kot,kat giant ade,mama tau kot..tp umah ibu yg kt atas 2 xde kocik, kalo ade bende 2, senang campak jer Riff maen dlm 2, xyah ibu wat pagar kat tangga, tp menyemak bosar bende 2,x dapek la boli, Riff maen la atas lantai lu, ibu lak jd la jaga kat tepi tangga 2..hee

psstt: canggeh henpon mama, pasni melotop2 la manyak gmbr si adam posing..

adamafnan on June 15, 2009 at 9:16 AM said...

hrmmm..sape yg delete 1st comment tu yer?

buleh..buleh..dtg la bwk swimsuit kali..hehe
owhh..rasenye perasan ade kat jayen yg mcm tu..tp aritu g jayen nilai wat clearence sale..bkn pool la tp tmpt main jenis pelampung..ade 50 ketul bola sekali..RM30..

mane canggihnye tipon dah tua tu..hoho..

Rifqy Hady on June 15, 2009 at 10:38 AM said...

daku yg delete komen 2,ms send tertaip skali email si riff,daku delete la.. :)

ye la pelampung 2 ala2 pool,hoh biar betol jd 30hengget,murah tol.. nie yg tinggi n besar 2, mmg kalo riff masuk x leh kuar dah,leh ibu tgk tibi relax2..kekeke

Tgu yer Riff dtg tp swimsuit lom boli lg, sume bosa yo,. kalo ade pon yg kecik, mahal gilo..

 

Muhammad Adam Afnan Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template