Thursday, July 23, 2009

Adam Belum Nak Berjalan la..

Adam setahun dua bulan masuk bulan ni.

*
*
*

Masih belum bulih berjalan. Mase balik kg aritu ade gak Adam berlatih berjalan. Mama noticed Adam suke berlatih kat kwsn yg lembut2 mcm atas tilam. Hari tu kat kg dia berlatih atas karpet yg tebal tuh..Suke dia. Banyak langkah jugak la..tapi sgt la laju dia berjalan. Nak berjalan mcm pro..kikiki Makyang ckp Adam jalan mcm pinguin. Ade plak mcm pinguin..ish ish ish

*
*
*

Terasa mcm boring la plak dgn template yg ini. Pdhal baru 2 bulan kan tukar. Mama nak cari template yg baru lah..

*
*
*

Bosannye bile berblogging ni xde gambar nak share. Tipon buruks mama dah ok..tapi rasenye kebel la plak yg gusak. Aduyai..tipon ni..memcm la plak. Blutut pun xleh gune..camno nih?

3 comments:

idatazira on July 23, 2009 at 9:26 PM said...

adam mcm penguin jln gebon2.
hahahhaha
;p

tuka ah layout ni xcantek ah

-iLLa- on July 26, 2009 at 10:21 PM said...

adam aku jalan pun setahun 2buln stgh..dun worry mamaa....

adamafnan on July 27, 2009 at 10:08 AM said...

ida,
penguin kan cumel..
adam kan cumel

illa,
ku xrisau..sbb mak aku ckp aku adik bradik pun jln 14mth++..
cume excited nak tgk dia jln cepat :P

 

Muhammad Adam Afnan Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template