Wednesday, July 1, 2009

Gift From Mamil Mama Gold Club

Dalam sebulan 2 lepas mama banyak register jadi ahli kelab yang berkaitan dgn baby. Tujuan utamanye hanye nak dptkan pempes & susu sample free..weeee...

& tak disangke2 hari Isnin hari tu dapat parcel dari Mamil Mama Gold Club. Seronoknye..mama ingatkan susu sample. Bukak envelope dapat selimut warne kuning. Cantik sgt..kalu dilipat2 bole jd bantal. Kainnye pun lembut..mmg sesuai untuk baby. Selain dari tu dapat magazine Nuture & You ~ vol1/2009. Belum baca lagi la plak..heehehe Susunye bile la plak nak dapat ek?

Yang lain mama dah register dgn mamy poko, huggies, enfa, biomil (mintak sample). Silap2 mkn 2-3 bulan baru la sampai sample. Gaya mcm nak dpt byk kan..sebab punye la lame..tapi rasenye kalu pempes tu ade la dlm 2-3 keping agaknye kan?

Gambar nnt la ek tayang..nnt akan ade entry khas marathon gambar2 yang belum ditayang..hehe Suke ati la kan nak tayang gambar ape..cheese cake mama ker..kue tiuw kungfu mama ker..haha :P

3 comments:

idatazira on July 2, 2009 at 5:02 PM said...

isk.
mcm mama sincan, Misae.
samo type ah.
;p

Rifqy Hady on July 2, 2009 at 5:58 PM said...

heee..mmg lambat nak dpt pon..pempes ader la dekat 3 bulan sampai..mamypoko pon xsampai2 lg nak dekat 4 bulan rs nyer org daftar..mmg syok woo dpt gift2 2..

adamafnan on July 2, 2009 at 10:25 PM said...

ida,
kamu belum jd mama lagi..
mungkankah kamu akan serupa mama sincan jugak? atau mama atasinci?hohoho

rif,
xsbr nak dpt bende2 free kan?

 

Muhammad Adam Afnan Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template