Thursday, December 3, 2009

Blog Dah Bersawang Spiderman

Adam dah setahun 7 bulan harini. Dan betapa lame sungguh mama tinggalkan blog Adam nie..dah bersawang..spidermen pun banyak dah haaa..ish ish ish..

Adam Afnan..(Adam akan angkat tgn dia) amik mama banana.. Dia pandang la memacam ikut tgn mama arah ke mane..tp dia xtau pun ape..alih2 dia sengih jer..haha Menyanyi dah pandai dah.. Lagu black eyed pea tu..ape ek..yg boom boom boom tu..Adam ikut nyanyi same.. Lagu Stacy pakai buang a.k.a pempes..hehe "kenapa bah kau berubah"..Adam nyanyi baa baa baa..cute aje dia nyanyi.. Lagu Lady Gaga Poker face tu pun dia tau nyanyi!

Skang Adam dah kenal sgt dgn 7-11. Nampak aje 7e dia ckp "nak nomm" maknenya dia nak mkn.. Adam ni nak mkn, nak minum..sumer ckp nak nomm..hehehe So abah beli la eskem..dia suke mkn eskem..

Adam pun dah pandai tunjuk "nose", "ear", "tummy", "hair", "teeth", "palm". Pasni nak beli lagi la flash card, kejap aje dia dpt tangkap kite ajar gune flash card.

Twiggies vanila kegemaran Adam. Skang makanan ni sentiasa stand by kat umah. Selain tu kalu cheese cake pun dia suke mkn..1 slice tu dia bole abiskan..kalu kite ni muak dah mkn..dia suuuke la sgt..

1 comments:

idatazira on December 4, 2009 at 9:07 PM said...

adam spiderman :D

 

Muhammad Adam Afnan Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template