Wednesday, November 18, 2009

Adam Busy Dengan Business

Adam baru balik dari JJ Cheras. Abah belikan Adam 4 buah keta match box..Tapi tak keta sgt la..ade lori simen, keta bomba, jentolak (Dr. pakngah..ekekeke) dan lori eskem. Adam suke dpt keta kecik2 tu..sampaikan mama ngan abah pegang pun xbuleh. Cepat jer dia rampas dari tgn..huhh

Tadi sebenarnya abah bawak g opis Belina kat Cheras sebab abah ade projek design flyer, bunting dan biskad untuk Belina Cosmetic. Very honoured sebab director dia suh abah designkan untuk dorg. Hopefully akan ade lagi projek2 in the future. Leh dapat barang free lagi..weee...mama suke bab2 barang free nie..kehkehkeh

Adam pun dah buat opis tu macam second home dia..merayau aje kejenye..pastu tadi directornya kasi lagi Adam cokelet duit syiling..aritu dah bg..td dapat lagi..hihi

Ini koleksi Adam yang ade skang..ade plak sebijik lagi takde dlm gambar..ntah mane Adam letak..tak banyak mane pun..ade 10 bijik jer..


Ini beli baru tadi..comel kan???
Ini plak gambar lame..ade kot dekat sebulan lepas. Kat JJ Seremban 2Wokey lah..meh nengok aksi Adam main kapal tebang..ini pun kegilaan Adam..ngan kapal terbang dia..




Oklah..mau titun..baibai..nite nite

1 comments:

-iLLa- on November 19, 2009 at 12:29 AM said...

samalaa dgn adam mukhridz neh..suker sgt koleksi kete cm gini..

 

Muhammad Adam Afnan Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template