Wednesday, June 3, 2009

My Dear Pulak Buat Warehouse Sale



Urgghhh..pagi td Ibu Riff kasi tau mama sal My Dear plak. Lambat lagi pun setat.. :D

Mama suke gi My Dear ni..takde lah jauh sgt..kat Puchong aje. Suke g sane tengok barang2 mainan yang macam-macam.

Mama akan ajak abah ke sane..hehe tapi takleh nak belanja banyak sebab abah ade plan nak bawak Adam jenjalan kat Langkawi awal Julai ni nanti.

Februari lepas gi My Dear..abah soping maaacam-macam untuk Adam.

Buggy merah ni beli sale yang lepas..ade lagi..batcar, kosi Adam..



Kali nie abah nak belikan potty training aje..Adam dah tak pakai pempes selamatla wet abah..weee

Nanti Adam dah besar sket mama teringin nak belikan set kerusi meja nie. Biar dia wat keje dia..menulis, melukis atas meja tu..

RM199
RM169

*
*
*

Kalaulah umah Adam nie besar nak aje mama beli benda alah nie ha..kahkahkah
Tapi kalu dok umah toknek sesuai gak nie ade benda nie..umah toknek besar..banyak ruang..

0 comments:

 

Muhammad Adam Afnan Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template