Thursday, November 5, 2009

Beli Ape Plak?



Atas nie gambar Adam bile dah sampai umah pas g klinik.


Smlm g beli barang buat kek. Sebenarnya mama plan nak buat cheese cake, chocolate cake & nak try chocolate indulgence cake. Tapi ade bahan xde kat kedai tu (ntah2 ade..mama yg xtau..heee). So akan buat 2 cheese cake lah + chocolate cake. Cheese cake tu yg satu lagi nak bg Dr pakngah Adam yg nak balik Sabtu nie.

Jauh kan g beli barang buat kek? Sebab kat sini murah..bayangkan philadelphia cheese tu kalu kat jayen ker..250g RM10.99..kat sini 500g RM10.90 aje.. Macam2 barang ade kat sini dan murah2 jugak la.

Penimbang..beli kat kedai yg jarak 4-5 pintu dari kedai beli bahan kek td. Kedai kek yg ini pun ade jual bahan buat kek tapi mahal..bukan sket2..maun hengget2 gak la bezanya..cume ade penimbang yang RM13.60 kat sini. Jadilah..lagipun penimbang mama dah diselamatkan Adam beberapa bulan lalu.hihihi

Hurmmm..sedapnye makan cheese cake..Adam pun suke mkn kek ini..Nak buat petang kang la sebijik..hihihi

0 comments:

 

Muhammad Adam Afnan Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template